Champion system

Sinds enkele jaren is Champion System actief op de Europese markt. Champion System is wereldwijd marktleider op het gebied van custom made sportkleding. Onze outfits worden gedragen door vele nationale- en wereldkampioenen in wielerwedstrijden, mountainbike en triatlon, En ook door de Lampre-Merida pro tour ploeg.

Dit zijn enkele sterke redenen om voor Champion System te kiezen:

Wij zijn de snelst leverende kleding producent ter wereld. Alle bestellingen worden gegarandeerd binnen 6 tot 8 weken na goedkeuring van het ontwerp geleverd, meestal zelfs sneller. Op verzoek kunnen wij zelfs een express levering doen binnen de 2 weken.

Wij gebruiken uitsluitend digitaal drukwerk. De voordelen voor u zijn dat er geen beperking is in het aantal kleuren. 1 Kleur of een fotorealistiche print, de prijs blijft hetzelfde.

Wij drukken direct op het textiel, hierdoor zijn er geen kosten voor cliché of film. U hoeft ook geen papieren meer aan te kopen voor toekomstige bestellingen.

Wij hebben één van de laagste minima in de industrie: De minimale afname is 10 stuks in totaal, dus niet per artikel maar in totaal. Met uitzondering van de accessoires, die per 5 stuks gaan en sokken per 20-30 stuks. Een Voorbeeld :U bestelt 3 shirts, 3 bib shorts, 3 body’s en 5 stuks arm of been warmers. Dan worden deze ontworpen, geproduceerd en verzonden zonder bijkomende kosten.

Dit geldt zowel voor een eerste bestelling als nabestellingen.

U heeft bij Champion System een vrije keuze van de rits: kort, driekwart of volledig, de keuze is aan u. Al onze ritsen worden onzichtbaar weggewerkt zodat uw design of sponsorlogo’s niet onderbroken wordenen zijn van het topmerk YKK.

Wij gebruiken geen verschillende kwaliteitsniveau’s voor onze kledij. Wij zijn ervan overtuigd dat een wielertoerist recht heeft op dezelfde kwaliteit als een topsporter.

Alle ontwerpen worden gratis gemaakt en u mag ze onbeperkt wijzigen. Er wordt alleen een borgsom gevraagd om te starten met ontwerpen, Deze wordt geretouneerd bij de eerste aanbetaling.

Onze prijzen zijn transparant en competitief. Wij hanteren een vaste prijs per item waarin alle kosten gedekt zijn. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan.

Indien u overweegt om nieuwe kleding voor uw club te laten maken, of op zoek bent naar een nieuwe leverancier voor uw huidige kleding, nodigen wij u van harte uit om Champion System te proberen.

Geloof ons niet op ons woord, maar laat ons een langskomen om onze kwaliteiten en mogelijkheden vrijblijvend te tonen. Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer u de kwaliteit en mogelijkheden van Champion System heeft gezien, u de waarde van ons bedrijf zal herkennen.

FacebookTwitterGoogle+LinkedInDelen